Generalforsamling 2020

Anne Marie Jensen blev udnævnt som Æresmedlem, efter mange år som formand for BSI.           Vores kasserer Søren ønskede tillykke :-)

Anne Marie Jensen blev udnævnt som Æresmedlem, efter mange år som formand for BSI. Vores kasserer Søren ønskede tillykke :-)

Generalforsamling 2020

Formandens beretning.

Velkommen til vores generalforsamling.

Ja, så er der gået et år, og vi er blevet det år ældre, men til at holde os i form, er aktiviteterne i BSI, det har været et godt år for BSI, i 2019 havde vi 218 betalende medlemmer, 158 kvinder og 60 mænd.

Vi har allerede fået mange medlemmer i år. Det er den gode gymnastik der trækker, og det ser jo godt ud når salen er fyldt op. Også vandgymnastik i det både ”kolde” varme bassin, det er godt at få kroppen varmet op, tak til Thue og hjælperne. Det sociale er godt, mange ting kan der snakkes om her.

Også til badminton er der mange spillere, badminton stævne i Uldum og Brædstrup har været afholdt. Tak til Kirsten Lemming og Birgit Ringgaard.

Vandreturene er meget populære, sidste år har der været ca. 500 deltagere, det er dejligt så mange støtter op, tak til hjælpegruppen, Søren, Bent, Birgitte, Lissy, Birgit, Stinne, for deres arbejde med at finde rundt.

Der er ikke så mange med på cykelturene, ca. 75 sidste år. Men det er de seje der møder op, og der er altid medvind, enten ud eller hjem. Alle hjælper med hvor vi skal cykle, når vi mødes.

På vores udflugt den 3. juni var der 90 deltagere. Det var dejligt vejr og turen gik til Nordfyn. Efter rundstykkerne ved Middelfart, gik turen til Fyens Hoved, dejlig natur, frokost i Kerteminde, hvorefter vi kørte til Kongsdal besøgshave, en stor dejlig have, hvor vi fik kaffe og kunne gå rundt og nyde haven.

Middagen blev på Korning Kro, efter nogen besværligheder med konkursramte Hejse Kro.

Den udvidede tur gik til Jelling. 47 deltagere, vi havde 2 guider til at fortælle og vi fik vores Danmark opfrisket, det var heldigvis tørvejr, men regnen kom, da vi spiste madpakker i madpakkehuset.

Granturen den 19. november, ca. 35 deltagere. Tak til Helga og Jens Boes for at vi måtte komme ud til jer.

Til vores julefrokost var der 125 deltagere, til Kirstens gode mad.

Tak til vore sponsorer og OK, det fortæller kasseren mere om.

Så har vi vores hjemme side- BSI nyt, tak til Finn som styrer den.

Tak til Bent, der redigerer vores folder  og andre kopieer.

Og tak til Sonja og Erik og Birte, vi er så glade for jer, og tak til Grethe der tager over efter sommerferien.

Tak til min bestyrelse for godt samarbejde.

Tak til alle jer som bakker op om BSI, uden jer var der jo ingen BSI.

Vi løfter i flok,i Brædstrup- tak.